Zwangerschaps massage

Ontspannen in verwachting

Gun jezelf een moment van ontspanning tijdens deze bijzondere periode. Een zwangerschapsmassage brengt jou de rust en verlichting die je verdient als aanstaande mama.

Geniet van het ultieme comfort door de speciale massagetafel die ik gebruik. Deze is voorzien van een buikuitsparing. Dit zorgt ervoor dat je de massage kan ontvangen in buikligging, zelfs met een groeiende buik. Of je nu op zoek bent naar verlichting van pijn, ontspanning van vermoeide benen of gewoon een momentje voor jezelf, ik zorg ervoor dat je even helemaal terug komt in het hier en nu. Door het gebruik van verschillende technieken stem ik de massage af op wat jij, op dat moment, nodig hebt. Tijdens de massage maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijke producten welke veilig zijn voor jou en je groeiende kindje.

Hoe verloopt deze zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kun je boeken vanaf 15 weken zwangerschap. Deze kan zowel bij jou thuis als bij mij in de studio plaatsvinden. Nadat je de massage hebt geboekt ontvang je van mij een intakeformulier met wat vragen die belangrijk zijn om de massage compleet op jouw behoefte af te stemmen.

We beginnen de behandeling met een korte kennismaking en er is ruimte om jouw verhaal te delen en je verwachtingen uit te spreken. Wanneer jij je helemaal op je gemak voelt neem je plaats op de brede massagetafel met buikuitsparing. Na de massage van ca. 60 minuten is er nog ruimte om na te praten wanneer daar behoefte aan is. Ik adviseer je om voor en na de massage altijd voldoende water en/of kruidenthee te drinken welke helpen de afvalstoffen af te voeren.

Wat kost een zwangerschapsmassage?

De kosten voor een massage zijn €65 in mijn studio en €75* wanneer ik bij jou thuis kom. De gehele afspraak duurt 75 minuten en de massage zelf ca. 60 minuten.

*Inclusief 15km reiskosten vanaf Harderwijk excl. eventuele parkeerkosten. 

Belangrijk om te weten

Kom ik bij jou thuis voor een behandeling? Dan is dit alleen mogelijk wanneer ik mijn massagetafel op de begane grond kan opzetten. Dit i.v.m. tillen en grootte van de tafel. Wanneer je hier vragen over hebt, stuur mij dan gerust een bericht.