Over HummingBirth

Over mij

Wat leuk dat je bij HummingBirth terecht bent gekomen en meer over mij en mijn onderneming wil weten. In 1992 werd ik geboren in Ede, waar ik ben geboren en opgegroeid. Ongeveer 8 jaar geleden verhuisde ik naar Harderwijk, voor de liefde. In een fijn huis, vlakbij het Veluwemeer woon ik samen met mijn man Chris, zoontje Boris (2019) en dochtertje Lotte (2021).

Het moederschap is een grote spiegel voor mij, ik heb hierdoor veel over mijzelf geleerd en het heeft mij doen groeien als persoon maar ook als partner, vriendin en moeder. Het idee voor HummingBirth werd in deze periode geboren.

Ontstaan van HummingBirth

HummingBirth, ontstaan uit liefde, ervaring en een diepgewortelde wens om andere vrouwen te ondersteunen tijdens de meest bijzondere periode van hun leven. In het najaar van 2022 begon de reis van mijn eigen onderneming, geïnspireerd door mijn eigen transitie naar moeder en mijn ervaringen gedurende mijn zwangerschappen, bevallingen, postpartumperiode en het moederschap. Een tijd van groei, uitdagingen en waardevolle lessen deden mij realiseren wat mij hielp in deze periode maar ook wat ik destijds heb gemist.

Het motiveerde mij om mezelf meer te verdiepen in zwangerschappen, bevallingen en het moederschap. En daar kwam het moment dat ik verschillende opleidingen ging volgen en maakte ik een start met HummingBirth. Vanuit de kennis die ik heb opgedaan gedurende deze opleidingen heb ik een mooi aanbod voor jou als (aanstaande) mama kunnen creëren.

De afgelopen tijd heb ik al veel mama's en baby's kennis mogen laten maken met mijn aanbod en dit motiveert mij om HummingBirth verder te laten ontwikkelen.

Ik geloof in het belang van persoonlijke groei en wil jou als mama graag empoweren, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van deze kostbare tijd. Met ook liefde en aandacht voor onze wereld, werk ik uitsluitend met natuurlijke materialen, op jou afgestemd, om zowel jou als de planeet te koesteren.

Lieve groet,

Sandy


Opleidingen

Afgelopen jaar volgde ik meerdere opleidingen. Zo ben ik de cursus zwangerschapsmassage gaan volgen om vrouwen kennis te laten maken met de vele voordelen en de kracht van aanraking. En ik behaalde het erkende diploma voor docent Babymassage met Yoga, wat mij de kans geeft om de unieke band tussen ouder en kind te versterken door middel van liefdevol contact. 

Om vrouwen nog meer te kunnen ondersteunen in deze bijzondere periode, heb ik ook de opleiding voor docent zwangerschapsyoga/cursus afgerond. Tijdens deze opleiding kreeg ik o.a. les van een verloskundige en bekkenbodemfysio en hiermee heb ik een solide theoretische kennis opgebouwd rondom bevallingen, zwangerschap en de postpartumperiode. Vanuit deze kennis, gecombineerd met mijn eigen ervaringen, wil ik op termijn graag workshops en cursussen gaan aanbieden om jou als (aanstaande) mama te ondersteunen en te kunnen helpen tijdens de zwangerschap, bevalling, postpartumperiode en het moederschap.

Afgerond:

  • Zwangerschaps- en mamamassage - Mums Academy in Dwingeloo
  • Docent Zwangerschapsyoga/cursus - Mums Academy in Dwingeloo
  • Opleiding Docent Babymassage en yoga - Trainingscentrum de Weideblik in Wageningen

Op de planning:

  • Cursus Pre, peri en postpartum - Mums Academy in Dwingeloo
  • Zwangerschap en oliën - Mums Academy in Dwingeloo