Mama massage in massagestudio Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet

Mama massage

Even echt ontspannen met de mama massage

In de alledaagse hectiek vergeet je al snel jezelf als mama zijnde. Gun jij jezelf een moment van ontspanning en rust? Ik help je graag dit welverdiende moment van rust te pakken zodat je de dagelijkse uitdagingen weer aankan. 

Moeder zijn is zowel fysiek als emotioneel veeleisend. De mama massage bevat rustgevende technieken voor het kalmeren van zowel je lichaam als geest.

Naast een ontspannend effect heeft een mama massage ook vele gezondheidsvoordelen:

  • Verminderd stress en helpt je beter slapen
  • Versoepeld gespannen spieren
  • Verhoogt je weerstand
  • Werkt kalmerend en helpt bij de aanmaak van gelukshormonen
mama massage in massagestudio Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet

Hoe ga ik te werk?

Voorafgaand aan de behandeling maken we kennis. Er is ruimte om jouw verwachtingen uit te spreken en eventuele aandachtspunten aan te geven. Zo weet ik welke doelgerichte technieken ik kan inzetten om de massage op jouw behoefte aan te passen. De massage kan zowel bij jou thuis als bij mij in de studio plaatsvinden. 

Wanneer jij je helemaal op je gemak voelt, neem je plaats op de brede massagetafel. Ik maak gebruik van warme olie en heerlijke zachte doeken. De producten die ik gebruik zijn uitsluitend van natuurlijke oorsprong. Na de massage van ca. 60 minuten is er nog ruimte om na te praten wanneer hier behoefte aan is. Ik adviseer je om voor en na de massage altijd voldoende water en/of kruidenthee te drinken welke helpen de afvalstoffen af te voeren. 

Wat kost een mama massage?

De kosten voor een massage zijn €65 in mijn studio en €75* wanneer ik bij jou thuis kom. De gehele afspraak duurt 75 minuten en de massage zelf ca. 60 minuten.

*Inclusief 15km reiskosten vanaf Harderwijk excl. eventuele parkeerkosten. 

Belangrijk om te weten

Kom ik bij jou thuis voor een behandeling? Dan is dit alleen mogelijk wanneer ik mijn massagetafel op de begane grond kan opzetten. Dit i.v.m. tillen en grootte van de tafel. Wanneer je hier vragen over hebt, stuur mij dan gerust een bericht.